Bine aţi venit pe site-ul Robin Ruth România.


Robin Ruth şi-a început activitatea în Amsterdam în 2002. Fondatorul ei, Boaz, era convins că pieţei de suveniruri şi cadouri îi lipseşte ceva.


Acel ceva trebuia să fie NOU , COLORAT , VESEL , MODERN , la MODA şi cel mai important să fie UTIL .


Povestea a început prin a vinde cravate şi eşarfe cu modele tradiţionale Olandeze alături de deja celebrii saboţi şi mori de vânt. Totul mergea bine însă Boaz a realizat că le trebuie ceva tinerilor. Prima idee a fost să creeze o geantă neagră, pe care era imprimat cu alb numele oraşului Amsterdam şi doar odată imprimat cu roşu. Produsul a fost un succes enorm şi după 13 ani încă este...


Astăzi, Robin Ruth este un brand ce poate fi întâlnit în peste 60 de ţări şi în 12000 de magazine. Produsele Robin Ruth au ajuns să fie colecţionate de turişti din toată lumea. Cine ar fi crezut că o simplă geantă neagră poate stârni aşa pasiuni ....


La începutul anului 2015 am încheiat un parteneriat cu Robin Ruth pentru a aduce pe piaţa din România produsele Robin Ruth.


Credem că vom reuşi alaturi de voi să dovedim succesul produselor Robin Ruth.  Haideţi să fim mândri că suntem români şi să promovăm imaginea României. 


Cumpără şi poartă produsele Robin Ruth România zi de zi, atât in România cât şi în afara ei!

Newsletter
Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati?

Vrei sa aflii primul de campaniile promotionale?

Aboneaza-te acum la Newsletter-ul nostru! Dezaboneaza-te