Termenul de livrare este intre 2 si 3  zile lucratoare, calculat de la data confirmarii comenzii dumneavoastra.


Acest termen este orientativ el putand fi modificat. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dumneavoastra veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet.


In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens.


Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.


Cheltuielile de livrare sunt de 15,00 RON (TVA inclus) indiferent de localitate.


Livrarea se realizeaza prin Bookurier, oriunde in Romania, direct la domiciliul clientului (nu se solicita deplasarea clientului pentru ridicarea comenzii).

Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon si daca dispuneti, si o adresa de email.


RETUR


Cum e cu garantia si dreptul de returnare a produselor cumparate de la noi? 

In primul rand, trebuie sa stii ca exista o lege (Ordonanta de Guvern nr. 130 din 2000, ce a fost completata de Legea 51 din 2003 - regimul juridic al contractelor la distanta) care te apara.

Potrivit acestei legi, poti returna produsele cumparate online, fara sa invoci un motiv anume.

Noi ne conformam 100% si iti spunem ca in 10 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare) inapoi.

Singura noastra rugaminte este ca produsele sa nu fi fost uzate. Nu, nu e OK sa iei un produs, sa il folosesti 10 zile si sa ni-l returnezi cu urme de uzura fizica, ambalaj deteriorat sau fara ambalaj.

Da, iti vom da banii inapoi, insa pentru produsele care sunt aceeasi calitate ca la achizitie.


Cum faci sa returnezi un produs?  Trimite email la office@robin-ruth.ro.


Daca nu vrei inlocuire, ci banii inapoi, noi o sa ne conformam. Adresa pe care trebuie sa returnezi comanda prin curier este One Stop To Shop Market Online SRL Intrarea Berheci, Nr. 14, Bucuresti.


Cand primesti banii inapoi?

In maxim 30 de zile de la email, dar de obicei facem tot posibilul sa trimitem banii mult mai curand.

Newsletter
Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati?

Vrei sa aflii primul de campaniile promotionale?

Aboneaza-te acum la Newsletter-ul nostru! Dezaboneaza-te